Médiaajánlat

A Hajdúszoboszlói Városi Televízió, évtizedek óta jelen van városunk életében, meghatározó helyi médium. Köszönhetően DVB-T földfelszíni sugárzásunknak, városunk háztartásának mindegyike képes minket elérni, továbbá kábelszolgáltatások segítségével is eljutunk nézőinkhez és további 8 környékbeli település televíziózóihoz.

A kor szavát megértve, online felületeken is egyre inkább sikeresen terjeszkedünk, a HVTV közösségi médiában jelenleg megyénk legnépszerűbb* helyi televíziója.

Hirdetőinknek számos lehetőséget biztosítunk. Saját gyártású hír és magazinműsorokban lehetőség van reklám film elhelyezésére, amit igény szerint el is készítünk, illetve műsoraink között, a hét 7 napján, a nap 24 órájában megjelenési lehetőség képújság formájában érhető el. Mindemellett online felületeinken is népszerűsíthetik magukat megrendelőink.

Lakossági hirdetések, nagy kedvezménnyel, már 1800 Ft-tól leadhatóak szerkesztőségünk elérhetőségein, akár személyesen, a Széchenyi Szolgáltatóban és a Centrum Szolgáltatóban.

Amennyiben Ön és vállalkozása rajtunk keresztül is szívesen eljutna a lakossághoz, keressen minket egyedi megoldásért, ajánlatért!

*Népszerűségünket facebook és youtube közösségi oldalak nyilvános kedvelő – követő adatai alapján vetettük össze a megyénkben levő HTOE tagtelevíziók hasonló adataival.

Írjon nekünk!

Elérhetőségünk

Hajdúszoboszlói Városi Televízió
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 7.
Telefon/Fax:
+36 52 557-777
E-mail:
szoboszlotv@gmail.com

Térkép

Támogatónk

Kövessen bennünket a Facebokon