Ezen a napon rendezték ugyanis a Miss Alpok Adria Szépségverseny területi döntőjét. A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban megrendezett vetélkedésre 16 lány nyert bebocsájtást. Közöttük számos ismerős arcot fedezhettek fel azok, akik figyelemmel kísérik Hajdúszoboszló hagyományos megmérettetését, a Hajdúság Szépe versenyt. A mezőnyben volt ugyanis 4-es rajtszámmal Bendly Barbara, aki az idén és tavaly is harmadik helyezést és el a fürdővárosban, és 2011-ben a Hajdúszoboszlói Városi Televízió különdíját is elnyerte. Aztán láthattuk még az idei Hajdúság Szépe mezőnyéből 14-essel Tóth Valentinát, továbbá a jelen volt a tavalyi második helyezett, Tatár Viktória is, ő a 16-os számot kapta. Egy hajdúszoboszlói lány is bejutott a Miss Alpok Adria területi döntőjébe, a 2-es számot viselő, 16 éves gimnazista, Kálvári Múzsa személyében. A zsűri tagja volt Németh Marianna, a Hungarospa Zrt. marketing menedzsere, aki különdíjakat adott át a dobogósoknak.

A lányokat aztán utcai öltözetben, fehérneműben és alkalmi ruhában csodálhatta meg a közönség. A verseny rendezője és koreográfusa ezúttal is Katona Erzsébet volt – csakúgy mint a Hajdúság Szépéé. Így aztán garantált volt a színvonal, melyet Vastag Csaba fellépése emelt még magasabbra.

A versenyen aztán a 19 éves Tatár Viktória győzedelmeskedett, ő képviseli majd megyénket az országos döntőn. S esélye lesz arra is, hogy kijusson a nemzetközi fináléra. A második helyezett Király Evelin lett, a harmadik helyen pedig Szűcs Ágnes végzett. A most is csodaszép Bendly Barbara meglepetésünkre nem került az első három közé, mint, ahogy Kálvári Múzsa sem, noha hallhatóan nagy közönségsikert aratott. Reméljük, jövőre Múzsa bemutatkozik majd a Hajdúság Szépén is.

Fotógalériánkban elsősorban rájuk összpontosítottunk…