A bizonytalan, esőt ígérő időjárás miatt a rendező Hungarospa Zrt. a hajószínpadról a nagyszínpadra telepítette a versenyt, hiszen a mediterrán medence hideg vizéből igencsak dermesztő élmény lett volna végignézni a lányokat. Így azonban viszonylag kellemes időben kezdődhetett meg délután négykor a nagy megmérettetés.

A koktélruhás és a fürdőruhás bemutató után a zsűri bizony nehéz helyzetben volt. Ennek következtében az első és a második helyezett között csupán egyetlen pont döntött a Dunaújvárosból érkezett Simon Szimonetta javára. A már zuhogó esőben megtartott díjkiosztón a hajszál híján győztes a Hajdúhadházból érkezett Szilágyi Gabriella lett. A debreceni Bendly Barbara pedig megismételte tavalyi helyezését, ezúttal is harmadik lett.

A többiek közül sokan különdíjakkal gazdagodtak. A Hajdúszoboszlói Városi Televízió és honlapja, a www.hvtv.hu különdíját Gurbán György főszerkesztő adta át. A televízió díját, egy szép ajándékcsomagot, egy portréfilm és egy fotó portfólió elkészítésének lehetőségét a helybéli Szoboszlai Anett nyerte. A www.hvtv.hu három különdíját – egy portréfilmet és egy portfóliót – a szintén szoboszlói Tóth Daniella, a debreceni Megyeri Csilla, és Bendly Barbara érdemelte ki.

(A galériában balról jobbra: Szoboszlai Anett, Tóth Daniella, Megyeri Csilla és Bendly Barbara)