A térség legnagyobb hagyományokkal bíró, legrangosabb nyári szépségversenye ismét feledhetetlen nyári élményt ígér. Idén is felvonulnak a hajdúszoboszlói strand színpadán a megye legszebbnek ítélt lányai. 2013-ban a Hungarospa Születésnapi hétvégéjén választják majd ki, hogy ki lesz az, aki egy éven keresztül viselheti a koronát. A felkészítést ezúttal is profi szakemberek végzik: a koreográfus Katona Erzsébet, aki már több mint 30 szépségversenyt rendezett.

Televíziónk, a HVTV médiatámogatóhoz méltóan készül az év nagy eseményére. Gurbán György főszerkesztő ezúttal is a zsűri tagja lesz, a televízió és annak www.hvtv.hu címen található portálja pedig értékes ajándékokat ad majd az arra érdemeseknek. Így lehet nyerni például portréfilm elkészítési és reklámfilm lehetőséget, fotó portfóliót.

Aki szeretne a megye legszebbje lenni és 16 és 26 év közötti hajadon, jelentkezhet a megmérettetésre a stilusfashion@t-email.hu e-mail címen, vagy a 30/239-8000 telefonszámon. A szervezők kérnek egy rövid önéletrajzot és két fotót.

A jelentkezési határidő július 15, nevezési díj nincs.