2011. július 23-án, az előző évekhez hasonlóan a Hungarospa Mediterrán tengerpartjának hajószínpadán kerül sor a Hajdúság Szépe választásra. A verseny tavaly is nagy siker volt, rengetegen nézték végig a szép lányok többszöri felvonulását, illetve a szórakoztató programokat a vízből és a szárazföldről egyaránt. A győztes a karcagi illetőségű Györgyi Renáta lett, a második a  debreceni Tatár Viktória, a harmadik pedig a szintén Debrecenből érkezett Bendly Barbara. Televíziónk különdíját pedig a helybéli Horváth Csilla nyerte.

Aki pedig az idén szeretne a megye legszebbje lenni, jelentkezhet a versenyre a stilusfashion@t-email.hu címen. A feltétel a 16 és 26 év közötti életkor, rövid önéletrajz és két fotó. A jelentkezési határidő július 8. A versenyzőkre értékes nyeremények várnak, természetesen televíziónk felajánlása ezúttal is közöttük lesz. Sőt, honlapunkon (www.hvtv.hu) terveink szerint a verseny előtti időszakban szavazni is lehet majd egy közönségdíjért a lányokra.

A Hajdúság Szépe verseny napja azonban a gyönyörű hölgyek mellett igazi sztárparádét is tartogat, hiszen az eredményhirdetést követő fürdőbálon fellép majd Kállai-Saunders András, Tolvai Renáta, Kökény Attila, Wolf Kati, Vastag Csaba, Takács Nikolas és Janicsák Veca.