A tavasz beköszöntével lassan megjelennek a helyi piacon a magyar zöldségek, gyümölcsök. Körbenéztünk, hogy mit és mennyiért lehet kapni városunkban. A sláger termék most a magyar eper.
Ebben az évben több olyan hosszú hétvége is adódik, amikor a plusz napoknak köszönhetően szívesen töltenek a családok egy kis időt szállodákban. Városunkban vendégforgalmi szempontból jól alakult az első három hónap, de húsvétra is közel telt házat várnak.
A nyári szezon elején több helyi szállodát megkérdeztünk arról, milyen ajánlatokkal, csomagokkal készülnek, illetve előre láthatóan milyen telítettség lesz.
Törzs:
Most ismét ellátogattunk, beszámolnak amögöttünk álló szezonról, és megtudjuk, mit hoz az előttünk álló idő, jelentősen átalakultak néhány évalatt a vendégek szokásai.
A szeptemberi hűvös idő beálltával gyakran fájdul meg a torkunk, amire jó gyógyír egy csésze forró tea.
Törzs:
Ennek ízesítéséhez nagyon egészséges, ha mézet használunk. Stábunk a helyi piacon kereste fel a mézárusokat, igaz, kedden reggel csak ketten voltak, de így is képet kaptunk a termékekről.
Gazdag kísérő programsorozat és különlegesebbnél különlegesebb ételek és italok várták a vendégeket az évről évre nagyobb sikerű fesztiválon. Három napon át fogyaszthatták a látogatók a különféle illatozó fogásokat és a 24 borászat által kínált jóféle innivalókat.